Grindeanu aduce noi declaratii privind programul de vaccinare

Grindeanu aduce noi declaratii privind programul de vaccinare
18/05/2017, 03:10, by , in Politics, Top News

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, dupa o intalnire cu ministrul Sanatatii, ca urmeaza sa fie aprobat un comitet de urgenta interministerial, care va gestiona disfunctionalitatile aparute in programul de vaccinare. In Ministerul Sanatatii va aparea si o unitate manageriala de vaccin, scrie mediafax.ro. 

Astazi vom aproba, printr-un memorandum, infiintarea unui comitet interministerial de urgenta pentru solutionarea disfunctionalitatilor aparute din programul national de vaccinare.

Este o chestiune extrem de importanta si totodata, tot astazi se aproba o noua organigrama, o noua functionare in ministerul Sanatatii, care contine si un nou modul, o unitate de management a vaccinari, iar aceasta unitate va fi responsabila de tot ceea ce inseamna procesul de vaccinare de la achizitionare pana la administrarea vaccinului incluzand aici, si chiar tin sa subliniez acest lucru, campania de constientizare a populatiei.

Din pacate Ministerul Sanatatii a trebuit, in aceste luni, sa actioneze intr-o forma pompieristica sa stinga diverse focuri aparute prin proasta gestiune trecuta. premierul Romaniei, Sorin Grindeanu

Mai multe detalii gasiti pe mediafax.ro.

About itv1newsowner